Wednesday, January 28, 2009

mumbling ...

apsal tetiba aku rasa mcm nak menjerit jer ni ek? adusss ... pening kepala aku ni! something wrong somewhere ... lately, cepat rasa mengantuk & letih ... ape yg aku buat ek? ermmm ... I think the time is come nearly ... ahakss! actually, I feel stressed with my work ... I dun feel interesting anymore coz a lot of problems ... hurmmm ... this year I will do it with the best effort for KPLI, slowly to make new movement in my carrier ... hah! always dreaming to get a better carrier ... ermmm, smlm aku mimpi ... aku dpt new job di JBA! ha ha ha, kalakar ... aku rasa jwtn yg aku dpt tu, agak menarik ;) coz I got my own room ... ha ha ha! mcm hint utk aku dpt new job jer ... moga2x termakbul la mimpi tu... amin! hairan juga, aku x pernah mimpi pasal kawin lah pula ... ha ha ha! lambat lg lah agaknya tu... ;) ermmm, td aku gie site Tmn Derga Jaya for pics only... we want to reject this site due to problem with access road ... will have public complaint and the most important thing is too many names in land title... ermmm, this friday I'll be at my hometown.. horreeeey! meet my old frenz again... Joe and this time Eda will join us... best! aku nak masak aper ek? leh mkn2x sambil chit chat and buat ketupat.. ha ha ha! boleh gak main dgn si bdk kecil tu... hah! ini lah masanya aku nak interview si Eda psl dunia baru dia sbg seorg bkl guru... bila tiba saat itu, aku lah manusia yg paling gembira ... ;p K lah, nanti continue lain... Mr Pit ni.. dok gadoh nak LCN dia.. nak update dia punya filing... serasa aku, aku dah ajar mamat ni bukak sistem... time2x lunch hour pun nak kena buat kerja juga... huh! Eh, aku lupa nak in4m... aku dah boleh download korean movie from mysoju.com... rupanya my realPlayer aku x upgrade rupanya... ha ha ha! keje nonton movie je lah aku di rumah lepas ni... he he he! Eh, movie Upin & Ipin will be launch 12.02.2009... jgn lepaskan peluang tgk kartun.... he he he ;p...


1 comment:

Jojoe said...

download.. jangan tak download.. yang penting jumaat ni bawa balik nak copy k?.. hihihihih