Tuesday, January 13, 2009

lelong.com

aaahhh! hr ni aku keje main2x jer.. he he he! abih le appraisal aku... hurmm! hr ni aku learn something new about lelong.com. kawan aku punya pasal lah ni... x sudah2x bw perkara baru utk aku... dr buku, about biz, about MLM hinggalah lelong.com ni... terpengaruh aku dibuatnya.. ha ha ha! itulah kawan aku dr sarawak.. cik siti badariah.. aku br tau je yg minyak wangi kalau nak lagi best simpan dlm peti ais... kalau x sesuai dgn si pemakai mmg x best baunya... semuanya dr bad... hu hu hu! dia ni byk info.. al maklumlah org biz, aku yg ambil biz course pun x sesemangat dia utk ade biz sendiri.. dia tu just IT course.. have a lot of idea in biz... he he he! aku tertarik tp tu le.. ade jer halangan.. setakat angan2x mat jenin jer aku ni... so, ttg lelong.com ini, kalau diikutkan mmglah best giler... walaupun ade juga barangan replika... tapi almost same pembuatannya.. ade juga kualiti! kena pandai pilih aaarr... excited juga aku dibuatnya... so, aku cuba nak register tp aku terlupa address rumah aku yg sekarang ni... ha ha ha! boleh lagu tu jadinya... then, ade seorg kontraktor aku ni.. dia pun pernah bida juga... so, ade le juga sedikit tip yg diberi... buat ape nak spend too much pd brg yg ori kalau kita boleh dpt brg yg almost the same... he he he! bukan x menyahut seruan kerajaan utk beli brgn ori... tp org yg bergaji kecil mcm aku, cukuplah sekadar berhemah... k lah, aku rasa aku nak menengok kerja2x yg perlu aku selesaikan ini .... x habis2 dgn kerja yg pending... mana semangat yg hilang ek? hu hu hu ....

3 comments:

bad said...

:D ada gak citer pasal aku kat sini yea. Ala...aton , aku bukannya mempengaruhi ko dengan bende tak elok. Aku cuma bagitau ko je...tapi tak sangka lak ko leh terpengaruh! hehehehe.....

Jojoe said...

kalo dalam petia ais ada durian dengan daging macam manala./..tak ker minyak wangi tu akan jadi perasa durian?.. hahahahha

Cik Adawiyah said...

ha ha ha ha... ko ni! jgn le gi open tdg minyak wangi tu ...