Friday, January 30, 2009

Hutan Lipur Bkt Hijau...

Welcome to Lata Hijau!

cantik, kan?

ini lokasi yg dipilih utk kitaorg berkelah & mandi-manda

cantik tak? airnye sejuk sekali... mengigil dibuatnya.

Happy aje cik Ada ni.. tgk tu.. peace lagi.. almaklumlah pencinta kedamaian lah katakan..

Aku (yg suka peace tu... he he!) si Jojoe (yg tgh control ayu gitu..) & si Ida, yg x de dlm pic ni.. adk si Jojoe (sian dia kena jd photographer yg x bertauliah.. )

aahhh! dah nak balik dah... cube cari ape yg istimewanya pic ni? aku pun br tersedar aje akn perkara tu ... ;)

hanya sebahagian sj yg mampu aku upload... selebihnya, kena alami suasana tu sendiri... br best! mujurlah waktu kitaorg pergi tu.. x ramai org (boleh katakan x ade org.. he he!) cuma ade sekumpulan bdk UiTM aje... lepas ni ke mana lg yer? hurmm... kita ke pantai di Langkawi pulak lah si Jojoe... nak tak?

5 comments:

Jojoe said...

langkawi? nak.. tapi bila?..asyik angan2 mat jenin jer kita ni..hihihihihihhi bulan 3 nilah..

Cik Adawiyah said...

bln 3 cuti sekolah bah... kalau nak booking kena book 1 bln awal... kalau x niaya jer kite... pening kepala kalau bercuti waktu cuti sekolah... ha ha ha!

Jojoe said...

hahahha.. weh apa yang spesel pasal pic tu? aku rasa yang lain pun sebab ko tak buat peace jer ...hihihihii... takpun, sebab ada plat number SAA6916N tu kot..hihihihih

sinahuy nima said...

aton...pakai lengan pendek ehhhh....

Cik Adawiyah said...

he3x ... gulp!