Tuesday, October 7, 2008

Cik Joriah Sobri... single lagi ni..


he he he he... dialah kawan aku sejak umur 7 tahun.. single lagi.. mcm aku juga tp dia ni kerjanya cikgu nun di sabah.. aku? aku keje eksekutif jer.. x sabar nak tunggu dia ni balik ke semenanjung.. al maklumlah.. sama2 bujang.. dia teman aku.. aku teman dia.. ha ha ha ha.. nanti bila time birthday.. x der lah sambut sorang2.. adelah teman nak memeriahkan suasana tu.. wah! kitaorang dah planning nak cuti2 malaysia.. dia x pernah ke KLCC... kawan2 seperjuangannya ketawakan dia... termasuklah aku.. aku pernah juga pergi tp x explore habis2... ha ha ha.. sempatlah aku menabung.. entah jadi entah kan idak.. biasalah.. by the way, dia ni single lagi... ha ha ha! mana boleh letak pic dia.. aku pun nak glamor sama.. sbb sama2 single... jgn mare Eda.... nanti kita letak pic ko sama... ;)

4 comments:

Jojoe said...

eda dah xsingle lg, mn leh letak gambar dia.. hehehehehe.. jangan marah eda...hehehehe

MUHAMMAD AFIF SYAHMI said...

tak single pun orang bleh buat idola apa..weis rahsia aku pon tak penah gi KLCC."jakunnyer aku". Jangan citer ngan laki aku...malu haku

JOEJIROBS' LIFE said...
This comment has been removed by the author.
Jojoe said...

hahahahha.. leh ketawa lagi pecah perut..
eda pun xpenah g KLCC.. hahahahaha
aku ingat aku jer manusia yang xpenah jejak ctu.. ada lagi rupanya ye? hahahaahha