Sunday, April 5, 2009

gubahan utk my luvly sis, Husna ...


he he he, :) ... cute x? I luv pink very much... x tahulah knp warna ini yg menjadi pilihanku... sweet & soft color... sesuai dgn jiwaku... rasa damai & tenteram... hinggakan adk aku pun heran..
" sejak bila suka color pink ni? "
aku hanya tersenyum saja... dulu mmg hijau menjadi kegilaan ku tp kini, pink menjadi pujaan... a`aah! suke sgt.... he he he! 2 pics di atas itu adalah bekas hantara yg aku gubah sendiri... it was my second craft... sblm ni, aku design bekas utk my 2nd bro, Fakhrul... dia tunang 09.03.09... tarikh yg cantik, rite?... I'm happy for them... utk my 3rd sis, her day will be on 11.04.09.... ramai yg nak dtg... mak & bapa sedara sebelah mak & ayah... sepupu2x.. huh! ramai giler... btw, I'm happy... sdh pasti, org akn tertumpu pd aku (hah! perasan lah tu...) soalan bonus yg mesti dikemukakan.. " akaknye, bila lg? " ... jwpn yg terbaik yg akn kuberi adalah... " akaknye tunggu anak raja kapur dtg meminang " kalau x pun... he he he " future husbandnye still di Europe.. x tahu jln pulang "... dtglah seribu soalan pun... berjuta2x jwpn boleh kuberi kerana aku redha jika itu takdirnya utk aku... wah! sadis betul... kui kui kui.. tapi cantikkan aku punya gubahan tu? sweet je, kan... my mum pun feel excited, tmsk lah si Husna.... bila kita ikhlas, segala-galanya akn berjalan lancar...

2 comments:

Whitemusk2508 said...

salam akak..cantik sgt...teruja aton tengok..ehehee..sudah semakin creative :) ..keep it up

Cik Adawiyah said...

he he he! tq... tq...