Saturday, June 12, 2010

Princess Hours _ Benci Bilang Cinta



wuhuaaaaa! bila nengok Sinetron Benci Bilang Cinta Astro channel 104 teringat lak cite Princess Hours. Jln citenya bila mana menontonnya sekali-sekala mcm cite Princess Hours. Ini yg membuatkan aku ternanti2x ... so, setiap minggulah aku akn pulang ke kg. hek3x, rmh sewa aku nih x ade ASTRO ... nengoklah kalau budget lebissss ... mau jgk aku melanggan ... adusss! nengok di YouTube, x berkualiti pulak tayangannya .. adussss! so, bila da
h mula teringat-ingat cite Princess Hours nih .. membuatkan aku ingin memiliki VCDnya ... berfikir panjang aku dibuatnya, almaklumlah harganya bleh tahan gak .. so, hr nih mmg aku x betul tp aku masih waras coz aku tlh membudgetkan sejumlah wang utk membeli VCD itu. ermmm ... jln nak ke PACIFIC Tlk Wanjah mmg bz giler ... fuhhhh! byk betul keta ... tension betul kalau time cuti sekolah, jammed gile2x ... adusss, bersabar je lah ... so, kali ni agak snglah jgk utk dptkan parking ... terus ke SPEEDY ... belek punya belek, x ade pun. yg ade PRINCE HOURS ... hurmmm. g tgk kedai lain .. pun x ade jgk! belek CD lain ... ermmm, ingat nak ambil tp ... kalau ambil, ianya bkn tujuan yg asal ... so, g cuba nengok kedai lain ... aha! dah jumpa ... tp, harganya la pula, MAHAL giler! RM89.00 tu ... adoiiii! mmg tersgt la lari budgetnya ... sedissss sekali, ngak dpt beli VCD tu ... nanti aku pk lain, berbaloi ke x? kalau nak juga, aku kena simpan duet la ... ha3x! bila jumpe, harga plak yg jd masalah so, aku sekali lg ke SPEEDY, mencuba nasib sekali lg ... gagal jgk! ingat nak buat replacement nak beli MY LOVE PATZZI or The Successful Bright Girl ... tp bile pk psl budget, semuanya jd stuck, hampesss! aku blk ke rmh dgn keadaan hampa ... hek3x! lebur jgk duet aku coz I spend for McD ...

knp aku beria-ria nakkan VCD tu??? entahlah ... suka sgt layan jiwang2x tru movie & novel skrg nih! dah jd sebahagian dr diriku yg sepi ini ... he3x! kalau ade sesapa yg nak belikan utk aku VCD tu, inform aku ya! he3x ... cite Benci Bilang Cinta pun membuatkan aku berada di awangan .. perghhhh! x hengat ... aku gurau jer! k lah ... nak nengok PRINCESS HOURS tru youtube nih ... tp aku tetap nak VCD nye! nak jugak! nak jugak!



The Princess,

2 comments:

Jojoe said...

aku ada yg edited nyer..nak ker???sendiri edit buang part yg aku tak minat...save dalam cd jer..hehehe... tapi mcm ari tu pernah nampak kat speedy video..dalam RM60 mcm tu jer...

Cik Adawiyah said...

itu le .. kalau ko jumpa cdnya in4m eh .. mmg nak beli sesgt nih .. apsal ko edit & buang part yg ko x suke tu... haiyaaa! x ori la kalau kami nak pinjam .. hik3x