Friday, February 5, 2010

xtvt 05 Jan 2010 ...


yes!! berjaya jgk aku ke SC. dah lama jgk x menjejakkan kaki ke sini bknya ada ape2x cuma skrg amat susah utk masuk ke panggung, keadaan tdk mengizinkan, keh2x! ... btw, hr ni kitaorg berjaya jgk! aku & adkku, chah. filem ape jd pilihan mingggu ini??? tre te tengggggg... AVATAR. mmg best! fuhhhh ... best giler! sarat dgn moral of value, ye ker? entah ... tp bg aku mmg ade nilai2x moral dlm filem itu dr segi kesetiaan, kesabaran, semangat juang yg tinggi, kesepakatan, alam semulajadi dll ... cantik sgt suasana yg digambarkan. suasana panggung pun agak lengang, x ramai org [boleh dikira brp org dlm panggung tu]... mungkin dsbbkan hr dan waktunya or film tu sdh lama berada d panggung ... apa2x pun, mmg x rugi aku spend money for this film...

sblm b-, kitaorg surf www.gsc.com.my dulu. x lah menunggu lama sgt nanti ..

AVATAR ... filem pilihan di bln Februari 2010

0ur tickets ..

habis lebih krg pkl 2.45pm. lepas kitaorg pusing2x shop lot SC, biasalah aku... kalau ke mana2x shopping mall, mesti nak kena msk kedai buku [novel yg aku nak, x ade. selamat! keh2x]... then ke Vincci, then al-ikhwan, Adidas, Parkson ... keluar dr situ almost 4.30pm. bkn disitu je tempat persinggahan kitaorg, kitaorg shoot ke CS. aku nak cari bingkai cermin mata dan contact lense ... huh2x, sakit kepala bila tgk det mengalir mcm air sungai nih ... tp ape bleh buat,T.E.R.P.A.K.S.A ...

whoaw! br 05hb loh .... i already got headache!!! uwaaaaaa ...

kita org sampai d rmh lebih kurang pkl 6.20pm ... itulah xtvt utk hr tu ... END




4 comments:

Jojoe said...

amboi2... ni tujuan dia print screen eh...hehehe.. bestnyer dia merayau...huhuh... sampai waktu kita berdua lak kuar..aku blanja tengok wayang..hehehehe....

Cik Adawiyah said...

allrite bos!!! keh2x... bile waktunye tu???? ;)

Cik Adawiyah said...

pembetulan! bkn Jan but Feb ... ngantuk sgt kot? keh2x

Jojoe said...

coming soon..ingat nak ajak jumaat neh... p sunway je lar...dapat tengok citer awal sket..tapi ko nak balik kg lak..adeiiii... hehehe...dah perasan dah bulan JAN tu tapi buat2 tak perasan..nak org tu perasan typing error sendiri..hehehe