Saturday, July 3, 2010

malasnye ...

rase mcm malas benor nak meng'update' blog nih .. tp sambil2x melayan CINTA DA BUT nih hurmmm, update je lah... bknnya rugi ape2x pun .. heh3x. so, this week I'm not at the office. Have to attend meeting & training on behalf of my boss. hopefully, my boss will be ok & I'll turn it back to her ... heh3x, bknnya ape .... cuma BUSAN. I'm driving ... for the 1st day, stay at Sun Inn ... kah3x! no choice tp bleh la .... and for the next 3 days, we stay at Tunes Hotel, Kota Damansara. Wahhhh! best bangat ... nice view, nice condition ... tidoq lena .. x terkata ape dah! Utk ke Kota Damansara ni from Mines, aku guna GPS ... sesat?? byk kali jgk lah tp yg ptg ... kena confident & cekap! Alhamdulillah ... sampai jgk ... Next time, aku nak dtg lg ... best bila dpt keluar kawasan nih ... menguji kemampuan diri sendiri... letih??? fuhhh ... tp lama kelamaan ianya akn menjadi kebiasaan. kita x leh manja sgt ... lebih2x lg yg single spt aku nih, siapa lg aku nak harapkan melainkan aku sendiri ... nanti nak try drive g Nogoie & Terengganu plak ... hopefully my 'boyfrenz' will always be my side ... ;)). Luv u, sayang!!


Jammed giler2x ... time nih kitaorg nak blk ke Tunes Hotel Kota Damansara. Kalau nak diikutkan x sampai 20 mins dr The Curve nak ke situ. Rupa2xnya FLASH FLOOD. So, kalau ini yg berlaku, make dgn ini terjadilah JAMMING ... kah2x! bygkan dr 6:15 pm till 7:30 pm msh lg x lepas2x dr situ ...

tetiba!!! wahhhhhh .... got to see a couples of rainbow!!

mungkin pic nih krg jelas utk korg lihat a couples of rainbow yg ptg aku dpt lihat!!! Bila keadaan makin keruh, kitaorg x ade pilihan lain dah melainkan kitaorg park our car at the roadside. Perut dah menyanyikan lg keroncong ...

kitaorg lepak d The Curve .. lebih spesifik lg d Bubba Gump, seafood rest.

hah! d cn lain caranya diorg nak mengambil oder ... waiter/ waitress d cn akn berpandukan spt pic yg d upload kan nih ... bila menu dihulurkan so, ianya akn menjadi RUN FOREST RUN. Inilah masenya kita membuat pilihan menu ..

So, bila pilihan dah d buat make ... ianya akn bertukar STOP FORREST STOP. Nanti ade le waiter/ waitress akn dtg ambil oder .. keh3x! mase aku tkr sign nih, ade la waiter dtg ... tp kitaorg dah oder dah .. sj je aku nak test! ha3x ..

ha ... berries + cranberries + vanilla yogurt smoothie. harga? heh3x ..

ala2x mexico gitu. Ini satu set nih! share 2 org ... nampak je mcm sikit tp kenyang tau... aku plg suker sayur tu, sayur artichokes namenya. Sedap sgt!!! kitaorg sampai Tunes lbh kurang pkl 10 kot [ x ingat sgt! ] nak kena tidoq awal coz nak keluar dr KL seawal pagi yg boleh ... tak mau jamming ats jln lg, serabut nanti, ;).

Alhamdulillah, selamat jgk aku sampai .. sebelum tu, merayap di TESCO EXTRA & CAREFOUR [ how to spell hah? ] cari per??? cari set bersalin utk my sis ... time ni, teringat AQIL ... x sabar sgt nak jumpa si kecil mak long nye nih ... sempat gak aku tersesat mencari jln keluar dr CAREFOUR utk ke destinasi seterusnya ... naik cuak jgk tp aku confident jer .. jgn panik! heh3x. Akhirnya, jumpa jgk ... ;))


I'm always ...

6 comments:

Jojoe said...

apa kebende yang ko minum tuh?? hamboi..gi kl tak ajak eh???... beli ole2 tak???hehehe

duniajam said...

Lama gila tak pi sana. Dulu rajin gak berpoya2 kat situ. Haha... Kena tipu skali dgn i***n kat situ masa parking keta. Cara dia macam pekerja jaga parking, padahal parking free ja rupanya. Masuk RM5. Cam 'tut' ja... Cis! Aku tak halal wo... jenuh dia jawab nanti... hahaha....

Cik Adawiyah said...

jojoe > hek elleh! kalau nak tunggu ajak ko .. sampai ke sudah lah x keluar jln2x jauh ... planning nak g langkawi pun dah berkurun lamanya ... ko .. ko nanti ajak cik abe ko je la g... heh3x ..

Cik Adawiyah said...

duniajam > hu2x, standard btl tempat ko berpoya2x doc! keh3x ... ko pun agak2 le .. x kan tempat mcm tu, nak parking pun berbayar .. heh2x, mcm la kami ni terror sgt .. keh3x! skrg ni, org nak menipu sng sangat ... kita ni plak baik n lurus sgt ... org baik mcm kita, mmg sll terkena ..heh3x.. nanti nak g sana lg lah .. x puas window shopping .. ;)

Cik Adawiyah said...
This comment has been removed by the author.
duniajam said...

Tu la... masuk ja... terpacak kat lorong masuk. Mmg betul2 macam jaga parking. Ramai dah masuk parking situ... Dengan segala hormatnya aku pun masuk parking...

Bila keluar baru tau... kena tipu rupanya... org dah takda pun. Guard macam tak wujud ja kat situ tgk. Cis! Membara terbakar RM5. Masa tu student lagi. Banyak tu. Rupanya parking dalam cuma RM2 ja. Arrrrgggghhhh..... tidakkk!!!!