Wednesday, May 26, 2010

corat-coret ..

What I want to write here is .. I LUV MY FAMILY & the most important thing is I LUV MY SELF VERY MUCH ... he3x! mcm poyo jer ... dulu aku x sygkan diri aku, tp sekarang dah lain ... zaman berubah, manusia pun turut berubah ... ade berubah menjadi lebih baik & ada yg masih x sedar2xkan diri hanyut dlm dunia ciptaan mereka ... bagi aku, cukuplah masa utk aku membuang masa ... umur dah 30 thn, tp apa yg aku capai??? rasanya x ada yg boleh membanggakan diri aku lg ... nak cont. MBA pun masih terhegeh2x ... btw, inilah masanya .... aku sudah punya 'jalan' tp aku masih lagi lembab untuk bertindak ... moga cuti 3 hr nanti dptlah aku melaksanakan apa yg telah dirancang ... kalau org lain boleh ketepikan aku sesenang hati, biarlah mereka kalau itu kehendak mereka dan kalau itu membahagiakan mereka ... tp sekiranya mereka mengenepikan aku untuk kepentingan diri sendiri atau mereka menganggap aku tidak layak atau mereka rasa merekalah yg selayaknya untuk membolot semua faedah itu ... maka bersedialah mereka ... aku tidak apa2x ... jika aku pernah berkasar, buat perangai ... maafkan aku ... kerana mana mungkin manusia membiarkan hak yg sepatutnya diperolehi tidak diberikan kepadanya ... maafkan aku ... itulah sakit yang aku rasakan ... namun biarkanlah mereka, mereka bijak pandai ... walau bagaimanapun, aku mesti bertindak segera .. yah! MESTI BOLEH !!!! ngantuk aaaahhh nak cite panjang2x nih ... da di du daaaa ..


4 comments:

Jojoe said...

i y/ou tak love ker?? hehehe,,saper yg mengenetepikan ko sesuka hati neh??habaq maiiii....jadi ker buat giler ari jumaat neh????

Cik Adawiyah said...

u dah ade org yg luv, udah lerrrr... jgn tamak kasih sayang tau .. ha3x hik3x hu3x .. mesti jadi daaa .. keh3x tp nak kena check ngan my mum coz ade agenda sket ... wei kami lupa lak, hr ahd ni cuti .. leh jumpa ko, update blog kami eh .. keh2x

Jojoe said...

mestila bleh... hehehe... nak jumpa ari apa??

Cik Adawiyah said...

hr ahad lerrr...